Tiedote: Jyväskylän normaalikoulun yhdellä lukiolaisella todettu koronavirustartunta

Jyväskylän normaalikoulun yhdellä lukiolaisella on todettu koronavirustartunta

Normaalikoulun lukiossa määrätään 56 opiskelijaa ja kaksi koulun henkilökuntaan kuuluvaa karanteeniin koronavirusaltistuksen vuoksi. Terveysviranomaiset ovat yhteydessä altistuneisiin.

Normaalikoulun lukion opiskelijoita ja henkilökuntaa on tiedotettu asiasta. Tartuntataudeista vastaavan lääkärin ohjeiden mukaisesti koulunkäynti voi jatkua normaalisti muilla paitsi sairastuneella ja karanteeniin määrätyillä.

Ylioppilaskirjoitukset järjestetään ensi viikolla ja suunnitelmat ylioppilaskirjoitusten järjestelyistä laaditaan yhteistyössä tartuntataudeista vastaavan lääkärin kanssa. Lukiolaiset voivat rauhassa valmistautua ensi viikon ylioppilaskirjoituksiin.

Koulussa tulee noudattaa viranomaisten turvallisuusohjeita huolehtimalla riittävistä turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta.

Vähäoireisten pitää mennä herkästi koronatesteihin.

Johtava rehtori Pekka Ruuskanen, p. 040 5585 314
Lukion rehtori Kirsti Koski, p. 050 428 5309